Adana Barosu Avukatlar Salonunda düzenlenen atölye çalışmasının açılışında kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Sürekli Eğitim Merkezimizin etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğinin ilkini 3 Ağustos 2022 tarihinde düzenlediklerini ve çok verimli olduğunu ifade etti. Av. Önenli, atölye çalışmasında meslektaşlarımıza bilgi ve deneyimlerini aktaran Av. Yıldız’a teşekkürlerini sundu. Atölye çalışmalarını periyodik aralıklarla düzenlenmeye devam edeceğini dile getiren Av. Önenli, amaçlarının avukatlara daha fazla bilgi, tecrübe ve deneyim kazandırmak olduğunu söyledi.

Av. Yıldız, slayt eşliğinde gerçekleşen sunumunda ana başlık olarak Harici Satış Nedeniyle Tapu İptali Tescil Davaları, Gayrimenkul Tapu Satış İptal ve Tescil Davaları, Şufa (Önalım) Hakkı Nedeniyle Tapu İptal ve Tescil Davaları, Taşınmazların Satışına yer verdi.

Uygulama hakkında kapsamlı ve içerik yönüyle doyurucu bir sunum hazırlayan Av. Yıldız, güncel Yargıtay kararlarıyla da meslektaşlarımızı bilgilendirdi.

Program soru ve yanıt bölümüyle tamamlandı.