TBB’yi Genel Sekreter Av. Veli Küçük, Sayman Av. Gökhan Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Abdülbaki Çelebi’nin temsil ettiği çalıştaya 33 barodan meslektaşlar katıldı.

Genel Sekreter Av.Veli Küçük, iki günlük çalıştayda ve masa toplantılarında çok önemli değerlendirmeler yapıldığını belirterek, meslek kurallarının günün fiili yaşam ve çalışma koşullarına uygun, teknolojik unsurları ve yenilikleri de yakalayacak şekilde güncellenmesi gerektiğini kaydetti. Küçük, çalıştaya katılan baro temsilcileri için, "Meslektaşlarım yaşamda ve mesleki faaliyetlerde sadece şahsi kimliklerini değil, bunun ötesinde sayısı bugün 166 bini bulan avukatları da temsilen görev yapıyor" ifadesini kullandı. Avukatların büyük bir camiayı temsil ettiğini vurgulayan Küçük, çalıştayın, TBB bünyesinde yürütülen, Barolardan ve meslektaşlardan alınan önerilerin ışığında mesleğin saygınlığını ve kamusal yönünü yaşama geçirme noktasında önemli olduğunu kaydetti.

TBB Saymanı Av. Gökhan Bozkurt ise düzenlenen çalıştayın çok değerli olduğunu, yapılan çalışmalardan sonra alınan kararlara uyulmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Konya Barosu Başkanı Av. Mustafa Aladağ da zaman zaman yapılan bölgesel toplantılarda meslek sorunlarının konuşulduğuna değinerek, "Konya Barosu mensupları olarak alınacak her kararda Birliğimizin, Baromuzun, meslektaşlarımızın yanında olacağız" dedi.