Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak ve CMK-Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Burak, Başkan Yüce’ye yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi ve Sakarya Barosu’nun ‘Baro-Belediye İş birliği ile Adli Yardım’ projesi hakkında bilgiler verdi.

Türkiye’de bir ilk

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, “Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sakarya Barosu olarak Türkiye'de bir ilk olan ‘Baro-Belediye İş birliği ile Adli Yardım’ projesi kapsamında şehirde yaşayan, maddi durumu yetersiz ve adalete erişmekte güçlük çeken vatandaşlarımızın baro olarak yanlarında oluyoruz. Bu projemiz ile Adli Yardım büromuzun çalışmalarını daha etkin ve yaygın hale getirmek amacıyla yerel yönetimlerle yapacağımız iş birliğini çok önemsiyoruz. İnşallah şehrimiz adına önemli bir çalışma daha gerçekleştirerek, örnek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Destek mesajı

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yüce, “Sakaryamıza ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje gerçekleştirecekleri için Baro Başkanımız Abdurrahim Burak ve ekibine başarılar diliyorum. Adalete erişmek isteyen herkesi kapsayacak çalışmanın çok önemli olacağı kanaatindeyim. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza katkı sunacak bu çalışmaya destek olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu vesileyle Sakarya Barosu Başkanımız Abdurrahim Burak’a çalışmalarında kolaylıklar diliyor, dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum” dedi.