Kütahya'da, Maltepe Mahallesi Pilot Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü'nün yakınında dün bir kadın cinayeti daha meydana geldi. İmirze S. (40),minibüsü ile Pilot Caddesi'nden geçtiği sırada boşandığı eski eşi Serpil E.'ı (35) gördü. S., aracını durdurdu. İkili arasında tartışma çıktı. Bu sırada İmirze S., yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayı çekip, E.'a 9 el ateş etti. Ardından da minibüsle olay yerinden kaçtı.

VURAN KOCA YAKALANDI

Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler silah sesi üzerine dışarı koştuklarında yerde kanlar içinde yatan Serpil E.'ı gördü. Hemen telsiz anonsu ile ambulans istendi ve kaçan minibüsün plakası tüm ekiplere bildirildi. S., İstasyon Caddesi üzerinde polisle girdiği kovalamaca sonucu yakalandı. Eski koca ile birlikte olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi. İmirze S., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Serpil E. ise ambulansla götürüldüğü Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.