Geçtiğimiz yıl, online stajyer akademisi olarak eğitim hayatına başlayan Ener Akademi, yüzlerce hukukçuya, sektörün duayenlerinden eğitimler vermişti. Bu yıl stajyer akademisinin yanında artık meslek içi uzmanlık eğitimleri de vermeye başladı. Ancak bu eğitimler, diğer eğitimlerden biraz farklı. Eğitim süresinin 40 saatin üzerinde oluşu ve eğitmen kadrosunun kalitesi itibariyle hukuk eğitiminde epey  iddialı görünüyor. Eğitimlerin kalitesini artırmak ve katılımcıların maksimum faydayı alabilmeleri adına eğitimlere sınırlı sayıda katılımcı kabul ediliyor. Dersler video kaydı değil. Online ve gerçek zamanlı.. Dersi dinlerken kafanıza takılan bir soruyu hocaya yöneltebiliyorsunuz. Katılımcılar eğitimlerin sonunda, Türkiye’nin en köklü Sürekli Eğitim Merkezlerinden olan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından e-devlet onaylı sertifikaya da sahip oluyorlar.

Ener Akademi’nin ilk meslek içi online eğitimi, Ceza Avukatlığı Uzmanlık Eğitimi, erken kayıt indirimiyle şu an satışta. Eğitim hakkında bilgi almak ve erken kayıt fırsatından yararlanmak isterseniz, https://enerakademi.com/sertifikali-ceza-usul-uzmanlik-egitimi linkinden taksit opsiyonuyla satın alabilirsiniz.

Ceza Avukatlığı Uzmanlık Eğitimi’nin yanı sıra yakında başlayacak çok önemli eğitimler de var sitede. Sağlık Hukuku Uzmanlık Eğitimi, Aile Hukuku Uzmanlık Eğitimi, İnşaat Hukuku Uzmanlık Eğitimi ve İş Hukuku Uzmanlık Eğitimi bunlardan sadece birkaçı..”