KSÜ Tıp Fakültesi yemekhanesinde çalışan Ahmet Ş., perşembe günü işe gitmek için evden ayrıldı ve o saatten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Yapılan çalışmada Ahmet Ş.’in son olarak A. K. ile görüştüğünü belirledi.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA EVİ TEMİZLEMİŞLER

Ahmet Ş.’in kaybolmasından iki gün sonra bir suçtan tutuklanarak cezaevine giren K.’ın evinde arama yapan polis, evin kısa bir süre önce temizlenmiş olduğunu fark etti. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları detaylı incelemede zemindeki fayansın aralarında ve duvarda yıkanmış kan lekeleri tespit etti. Polis, yaptığı çalışmada A. K.’ın kız arkadaşı G. U.’ı yakaladı. Gözaltına alınan U., sorgusunda olayı itiraf ederek Ahmet Ş.’i arkadaşı A.K.’ın bıçaklayarak öldürdüğünü, cesedini de Yedikuyular Yolu’nda ormanlık alana attıklarını söyledi.

Olay yerine giden polis, Ahmet Ş.’in cesedini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ş.’in cansız bedeni otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu’na götürüldü. Haberi alan Ş.’in yakınları ise olay yerine gelerek gözyaşı döktü.

ETEKLİ VİDEOYU SİLMESİNİ İSTEMİŞ

A. K.’ın daha önce Ahmet Ş.’le alkollü ortamda bulunduğu, bu sırada Ahmet Ş.’in K.’ın etekli videosunu çektiği, cinayet gününde de K.’ın videoyu sildirmek istediğini fakat Ş.’in videoyu inkar etmesi üzerine olayın meydana geldiği iddia edildi. Öte yandan G. U.’ın emniyetteki sorgusunun devam ettiği bildirildi.