Fethullahçı Terör Örgütü'nün kriptolu haberleşme uygulaması ByLock kullanan yargı içerisindeki isimler de tek tek deşifre oluyor.

BYLOCK KULLANICISI
Açığa alınan hakimlerden Bursa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı F. B., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından ByLock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı.

TUTUKLANDI
İstanbul'a getirilen F. B., savcılıktaki işlemleri ardından 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlaması kapsamında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgusu yapılan F. B. atılı suçlama kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ'YÜ ELEŞTİRMİŞ
Tutuklanan ve 30 yıllık hakim olduğu öğrenilen F. B.'ın sosyal medya hesabından 15 Temmuz ardından Fethullahçı Terör Örgütü'nü eleştiren paylaşımlar yaptığı görüldü. F. B.'ın şunları yazması dikkat çekti: "FETÖ denen hain örgüt bir neslin hayatını heba etti, bitirdi. İnsanların birbirine olan güvenini yok etti. Allah da bunları kahreylesin", "Üst aklın ülkemizle ilgili projeleri bitmez. 15 Temmuz son değildi. Dize getirmek için birçok yol deneyecekler. Birlik olmak zorundayız", "Hain FETÖ'cüler milletimize yaşattıkları bu kara günlerin bedelini en ağır şekilde ödeyecekler"


Sabah