Zonguldak'ın Devrek ilçesinde avukat Emir Said İnam (29), av tüfeğiyle kendini vurdu. 

Olay, akşam saatlerinde Pınarönü Köyü’nde meydana geldi. Çaycuma’da avukatlık yapan Emir Said İnam iddiaya göre evinde av tüfeğiyle kendini vurdu. Silah seslerini duyan komşuları eve girdiğinde, Emir Said İnam'ı kanlar içerisinde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı kontrolde Emir Said İnam'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Emir Said İnam'ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili çok yönlü inceleme başlattı.

Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda İnam'ın babasının KHK ile ihraç edilmiş bir öğretmen olduğuna dikkat çekti.

Altun'un paylaşımı şöyle: "Zonguldak Devrek’te 29 yaşındaki genç Av. Emir Said İnam av tüfeği ile intihar etti. Bursa Barosundan kısa bir süre önce Zonguldak Barosuna nakil olmuştu. Emir Said. Babası KHK ile ihraç edilmiş bir öğretmendi. Bursadan niye gidiyorsun dediğimde “Ailemin bana ihtiyacı var. Gerekirse avukatlık da yapmam, ama orada olmam lazım” diyerek dönmüştü memleketine. Öyleyse....

Olmadı çocuk olmadı! İnanamıyorum. Çok üzgünüm. Allah rahmetini üzerinden eksik ermesin...

Emir Said’den geriye ara ara yaptığımız sohbetler ve basına geçilen ölüm haberi kaldı..."

Bursa Barosu'ndan başsağlığı mesajı şöyle;