Sincan 1.Ağır Ceza MahkemesiBaşkanı Osman Kaçmaz, Sincan 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Remzi Özdemir ve Kaçmaz'ın avukatı Baykal Doğan, Hatay'da bir fuhuş ihbarına takıldı. Edinilen bilgiye göre, 28 Kasım Pazar günü Hatay Emniyeti'ne "Defne Prenses Otelin 303 ve 304 numaralı odalarında, iki yabancı uyruklu kadının zorla alıkonulduğu ve kokain kullanıldığı" ihbarı ulaştı.

BOŞ ODALARDAN KAÇMAZ ÇIKTI

Gelen ihbarı savcılığa ileten polis, savcılığın yakalama ve el koyma kararı üzerine saat 03:00 sularında Defne Prenses Otel'e baskın yaptı.Otelkayıtlarını inceleyen polisler, otel kayıtlarında ihbarda yer alan odaların boş olduğunu görünce odaları görmek istedi. Odaların bulunduğu kata çıkan polislere, resepsiyon görevlileri odaların dolu olduğunu söyleyince polis kapıları çaldı. Uzun süre açılmayınca kapıları kırmak için harekete geçen polisleri son anda kapıyı açan Avukat Baykal Doğan durdurdu. Doğan'ın yanında sevgilisi olduğu iddia edilen B.E vardı. Daha sonra 303 numaralı odadanOsman Kaçmazve Y.E isimli kadın ve 301 nolu odadan da Sincan 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Özdemir çıktı. Arama kararını gören Kaçmaz ve arkadaşları kimlik göstererek ihbarın asılsız olduğunu söyledi.


Otel sahibi baskını anlattı


'OSMAN KAÇMAZ'DAN PARA ALINMASIN'

Olay yerine çağrılan Nöbetçi Savcı, arama kararını geri çekti. Boş görünen odaların dolu olması nedeniyle otel kayıtlarını yeniden inceleyen polis, otel görevlilerinin kendi işleri için kullandıkları çarşaf çizelgesinde, 301, 303 ve 304 numaralı odaların hemen altındaki kutuda Osman Kaçmaz'ın isminin açıkça yazıldığını gördü. Kaçmaz'ın isminin altında "Ahmet Çelik Para alınmayacak" notu tespit edildi. Çelik'in MHPHatay Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenildi. (Star Gazetesi)