Törene, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş, Av. Nevzat Elçi aileler ile misafirler katıldı. Av. Gökayaz, törende yaptığı konuşmada, meslektaşlarını ve ailelerini kutladı.

Av. Gökayaz, “Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan ve bugün aramıza katılan değerli meslektaşlarım ülkemizde hak aramanın, adalete ulaşmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Avukatlık mesleği onurlu, kutsal ve mücadele ruhu gerektiren bir meslektir.

Her koşulda azimle, inatla ve sabırla üstlendiğiniz  sorumluluğun bilinciyle görevinizi layıkıyla yapacağınıza inancım tamdır. Bugünden itibaren sadece kendinizi değil, ülkedeki 170 bin avukatı temsil edeceğinizi asla unutmayın. Hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoş geldiniz.” dedi.

Konuşmanın ardından törende Avukatlık Ant’ını okuyan avukatlara cübbelerini Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Av. Adem Sağlam, Av. Eray Ekin Arslan, Av. Aynur Yılmaz, Av. Coşkun Karakuş, Av. Korhan Can, Av. Nevzat Elçi ve Av. Neval Yurtdaş giydirdi.

Törende, avukatlara Adana Barosu rozeti ve çanta hediye edildi.