Olay, dün Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi 3810 Sokak'taki G. Ailesi'nin evinde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Erol G., 29 Kasım günü uyuşturucu parası yüzünden annesi Durdu G. ile tartıştı. Erol G., tartışma sırasında evin camlarını kırdı. Anneyi büyük oğlu, kendi evine götürdü. Ancak anne G., Erol G.’in sakinleştiğini düşünerek, önceki gün evine döndü. Ancak Erol G., annesinden bir kez daha uyuşturucu parası istedi. Olumsuz yanıt alınca da annesiyle tartışmaya başladı. Bu kez de araya sesleri duyan komşuları girdi. Aynı günün akşamında Erol G., diş ağrısı çekmeye başladı. Anne G., ambulans çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri, G.’i yüksek dozda ağrı kesici aldığı için rahatsızlandığını belirleyerek, hastaneye götürdü. Tedavisinin tamamlanmasının ardından gece yarısı taburcu edildi. Geldiği evde annesiyle yeniden uyuşturucu parası için kavga etti. Komşular bir kez daha araya girip, kavgayı sonlandırdı. Dün sabah ise Erol G., Karslılar Mahallesi’ndeki ablasının evine giderek, para istedi. Kardeşinin hareketlerinden şüphelenen abla, ismi açıklanmayan diğer kardeşini arayarak, annesinin evine gitmesini istedi. Eve giden kardeş, annesini kanlar içinde yatakta buldu. İsmi açıklanmayan kardeş, 112 Acil'i aradı.  Kardeşleri, Erol G.’i Cumhuriyet Polis Merkezi’ne teslim etti. Evde inceleme yapan polis, Durdu G.’in başına sert cisimle defalarca vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Erol G., ifadesi alınmak üzere Adana Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği’ne götürülürken, anne G.’in cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. G.’in kızları ise geldikleri olay yerinde sinir krizi geçirdi.

TUTUKLANDI

Erol G., sorgusunda uyuşturucu nedeniyle tartıştıklarını ardından annesinin uyuduğunu, kendisinin de evin girişinde bulunan odunu alarak, annesinin kafasına defalarca vurduğunu anlattı. Annesini öldürdükten sonra evden çıktığını, sabah da ablasına gittiğini söyledi. Yüzünde tırnak izleri olduğu görülen Erol G., sevk edildiği adliyede Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.