Basit bir soru PKK NEDİR???

Size akademik bir şekilde ya da 16 yıl önce Şırnak Dağları' nda görev yaparken Genelkurmay Başkanlığı'nın isteğiyle hazırladığım çalışmamdaki gibi anlatmayacağım PKK'yı...
          
Basit birkaç cümleyle; ASALA terör örgütünün devamıdır, biz içimizdeki hainleri derhal yok ederiz, başka toplumlarda hainleri ise kahramanlaştırır hatta önemli bir güç merkezi haline getiririz diyen istihbarat örgütlerinin bir projesidir.
           
Anadolu' da kardeşi kardeşe kırdırıp Anadolu'yu sömürme planıdır.
            
Ben kendimi bildim bileli PKK; askerin, polisin, öğretmenin, doktorun, hemşirenin, bebeklerin kısacası insanlığın katilidir ve en çok ta Kürt kardeşlerimizi öldürüp en büyük zararı onlara vermiştir.  
             
Uyuşturucuyla, kadın ticaretiyle, insan kaçakçığıyla, silah kaçakçılığıyla ve her türlü pis ve karanlık işlerle kendini finanse eder. 
             
Silah zoruyla, korkuyla insanları sindirip emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapar.
               
Kısacası PKK hainlik ve ihanettir. Hainlere gül verilmez haddi bildirilir. 
               
Hainlere haddi bildirilmezse kanserli bir hücre gibi tüm topluma yayılırlar ve bir toplumu iç savaşa karanlığa sürüklerler. Ambalaj ve reklamlara bakıp aldanmayın.
            
Ortadoğu ve Anadolu  yine ve yeniden ne yazık ki 100 yıl önceki kurguların ve atılan fitne tohumlarının neticesi 100 yıl sonra yine aynı günleri yaşamakta ve aynı insanlık trajedilerinin, aynı sosyal sorunların, aynı ekonomik buhranların ve daha pek çok trajedik sorunun içinde boğuşmaktadır.
         
Bunu görmek için de alim filan olmaya gerek yok, biraz akıl, biraz vicdan, azıcık tarih, azıcık coğrafya bilgisi ve azıcık da sorgulama yeterlidir.  
        
Onlarca şehidimizin olduğu günlerde belki çoğunuza anlamsız gelecek, ama benim ki bir hatırlatma; terörün en önemli finans kaynağı kaçakçılıktır. Biz ne yapabiliriz ki diyenler; kaçak sigara, kaçak çay içmeyip, kaçak akaryakıt kullanmayıp, evlatlarımıza yönelen kahpe kurşunların kaynağını kesmiş oluruz. Kürt ve Türkler yani kardeşler; hepimiz uçurumun kenarındayız ve buradan geri dönmeliyiz .
          
Adı üzerinde bölücü terörün amacı bizi bölmektir, bölünmeyip birlik olursak teröre darbe vurmuş oluruz. Birlik ayrışmayla, nefret söylemleriyle değil Anadolu insanının birbirini kucaklamasıyla olur, her türlü başkaca özelliğimizden önce hepimiz insanız. 
          
Allah'ın ilk emri "OKU". Öyleyse şarlatanlar ve şaklabanlara ve onların dalkavuklarına itibar etmeyip, okuyup anlayacağız ve anlatacağız. Önce cehaleti yeneceğiz. Bugün yaşadıklarımızın sebebi cehalet ve menfaatperest sözde aydınlardır.
           
Her yerde her zaman barış, demokrasi, şeffaflık, özgür basın, fikri hür vicdanı hür ahlaklı ve sorgulayan bireyler, adalet, bağımsız yargı v.b. olmalı ki hainler yaşama alanı bulamamalı ve kirli işler, kirli oyunlar oynayamamalı...
           
Ne yazık ki ufacık, günübirlik ve kişisel menfaatleri için sözde aydınlar ve sözde mühim adamlar canım memleketimi ve aziz milletimi göz göre göre uçurumun kenarına kadar getirdiler.
         
BUGÜNLERDE UNUTULMAMASI GEREKİR...Bu yazıyı yazdığım için birileri vatanseverliğimi bile sorgulayacak, ama olsun doğru bildiğimizi söylemeye, yazmaya ve yapmaya devam edeceğiz.Bizi iç savaşa sürüklemek isteyenlerin karanlık oyunlarına aldanmayalım, acımız tarifsiz ancak akıl tutulmasına düşmeyelim. Kürt kardeşlerimiz var bizim ve HER KÜRT  PKK'LI TERÖRİST DEĞİLDİR VE HER PKK'LI TERÖRİST KÜRT DEĞİLDİR.              


(Bu köşe yazısı, sayın Av. Halil SARI tarafından www.hukukihaber.net sitesinde yayınlanması için kaleme alınmıştır. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısının tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısının bir bölümü, aktif link verilerek kullanılabilir. Yazarı ve kaynağı gösterilmeden kısmen ya da tamamen yayınlanması şahsi haklara ve fikri haklara aykırılık teşkil eder.)