Ünlü şarkıcı Haluk Levent bir kez daha hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya. Antalya'da 2007 yılında bir iş yeri için alıcı olmasına, peşin 200 bin TL ödemesine rağmen tapuyu başkasının üzerine yaptırdığı, kalan borcunu da ödemediği iddia edilen şarkıcı Haluk Levent hakkında 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haluk Levent'in Solma Gıda Market Restoran'ı devren satılığa çıkaran Yılmaz Solma'yla tanışarak bu iş yerini bedeli karşılığında satın alma iradesini ortaya koyduğu belirtildi.
Levent'200 bin TL nakit ödeme yaptığı, 800 bin TL'lik kalan bölümü için ise senet yaptığı kaydedilen iddianamede, şarkıcının senetleri ödemediği ileri sürüldü.

''SENETLERİ ÖDEYEMEDİM''

Savcılıkta verdiği savunmada, söz konusu iş yerini Yılmaz Solma'dan kısmen peşin, kısmen senet karşılığı taksitler halinde aldığını ancak Şeyhmus Görken'e borçlu olduğu için satın aldığı bu taşınmazın kendi adına değil Görken adına tapuda devrinin verilmesi gerektiğini Yılmaz Solma'ya söylediğini ileri süren Levent'in, daha sonra bu iş yerinin bazı bölümlerinin imar yasasına aykırı olduğu öğrendiğini, senet bedellerini Solma'ya ödemeyemediğini iddia ettiği bildirildi. İddianamede, sanatçının, savunmasında, ileri sürülen dolandırıcılık suçlamasını kabul etmediği belirtildi.

AA