Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Berrin Bingöl atandı. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine), Davut Haner getirildi.

Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı Daire Başkanlıklarına planlama uzmanları Dr. Atilla Bedir ile Süleyman Alata atandı.

Adalet Bakanlığı Adalet Başmüfettişliğine, Ankara Cumhuriyet Savcısı İsmail Turgut getirildi.
Maliye Bakanlığı hesap uzmanlıklarına şu isimler getirildi: Okan Netek, Seçkin Altınel, Nusret Bulut, Gökhan Özçubuk, Ender İnelli, Orhan Pala, Fahri Sıdal, Özcan Konak, Serkan Uçar, Gökçen Gülsüm Koçulu, Mehmet Mert Saraçöz, Mustafa Tekşan, Okan Şakar, Serdar Bektaş, Ali Gümüş, İsmail Barınır Ve Caner Atik
Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Osman Esengün,
Yüksek Fen Kurulu üyeleri Osman Kayum ve Yurdanur Yerlikaya görevinden alındı. Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine, Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Yahya Güçlü ile Hidayet Uysal atandı. Ağrı Bayındırlık ve İskân Müdürü Şakir Tanay görevinden alındı. Ağrı Bayındırlık ve İskân Müdürlüğüne, Konya Bayındırlık ve İskân Müdürü Cahit Birkan getirildi.

Ulaştırma Bakanlığı Denizcilik Müsteşarlığı Çanakkale Bölge Müdürlüğüne Cengiz Özkan atandı.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kütahya İl Müdürü Bekir Gencer görevinden alındı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kastamonu İl Müdürlüğüne Metin Karaoğlanoğlu, Aksaray İl Müdürlüğüne Zekeriya Erdurmuş, Afyonkarahisar İl Müdürlüğüne Recep Öztorun, Çankırı İl Müdürlüğüne İhsan Emiralioğlu, Ankara İl Müdürlüğüne Balıkesir İl Müdürü Ruknettin Ceyhun atandı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürü Ali Karaca atandı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Teftiş Kurulu Başkanı Metin Süerdem getirildi.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Standartlar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özkan görevinden alındı. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılıklarına Zühtü Bakır ve Dilşad Bayram atandı. Antalya İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Ramazan Kayar görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcılıklarına Hakan Ay ile Hakan Bilir atandı. (ANKA)
(HF/ÖMR)