TUNCELİ (AA) - Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, ziyaret ettiği Geyiksuyu Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli Mehmetçik'e mangal yaptı.

Sonel, beraberindeki Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Vedat Çolak, Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, İl Jandarma Bölge Komutanı Albay Tekin Aktemur ile Geyiksuyu Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret etti.

Buradaki askerler ile bir süre sohbet eden Tuncay Sonel, İstanbul'daki ünlü bir et lokantasından getirdiği pirzolalar ile mangal başına geçti.

Hazırladığı pirzolaları Mehmetçik'e ikram eden Sonel, "Sizler her mevsim ve her koşulda fedakarca görevinizi en zorlu şartlarda yerine getiriyorsunuz. Sizler için ne yapsak azdır." dedi.

Tunceli'de güzel projelerin hayata geçirildiğini anlatan Tuncay Sonel, şunları kaydetti:

"Tunceli'de jandarmamızdan emniyetimize, başsavcılığımızdan rektörlüğümüze kadar Tunceli ailesi olarak çok uyumlu ve güzel bir ekibimiz var. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz, yöremize çok büyük önem veriyor. Devletimizin sıcaklığını ve şefkatini yöre insanımıza göstermeye gayret ediyoruz. Buranın huzur şehri olması için de kahraman güvenlik güçlerimiz fedakarca görev yapıyor. İstedik ki arkadaşlarımızla bir araya gelelim, askerimize hal hatır soralım ve beraber olalım. Allah kahramanlarımızın yar ve yardımcısı olsun, Allah ayaklarına taş değdirmesin."

Sonel, ziyaretin ardından Geyiksuyu köyüne geçerek vatandaşların sorunlarını dinledi.