Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunun 01/10/2021 Tarihli ve 2021/726 Sayılı Kararı, 05 Ekim 2021 Tarihli ve 31619 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcısı H. M., Küçükçekmece Hakimi C. A., İzmir Vergi Mahkemesi Üyesi K. B., Erzurum Cumhuriyet Savcısı F. Ö., Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ş.E., Yargıtay Tetkik Hakimi M. U., İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı R. Ç., Kayseri Cumhuriyet Savcısı T. A., Zonguldak Cumhuriyet Savcısı E. B., İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı E. E., Sakarya Cumhuriyet Savcısı Ş. F., Elbistan Cumhuriyet Savcısı Ö. A. ve Fethiye Cumhuriyet Savcısı A. K., meslekten ihraç edildi.

Kararda, "FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile iltisak ve irtibatlarının olduğu sabit görüldüğünden adı geçenlerin, 7145 sayılı Kanun'un 26'ncı maddesi ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 35'inci maddenin (A) fıkrası uyarınca meslekte kalmalarının uygun olmadığına ve ayrı ayrı olmak üzere meslekten çıkarılmalarına oy birliği ile karar verildi." denildi.