Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Gül Yalçın, Av. Duygu Özgüven, Av. Erkan Çetin ve Av. İlker Güzel ile birlikte Yeni Adliye Binasında tefrişatı tamamlanan Baromuza ait Avukat Çalışma Odası ve Baro Kütüphanesi’ni hizmete sundu. Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, zemin kattaki Avukat Çalışma Odası’nda 10 bilgisayar, vestiyer, fotokopi ve çay-kahve makinaları ile avukat dinlenme alanının hizmete hazır hale getirildiğini söyledi. Av. Gökayaz, 4. katta bulunan Baro Kütüphanesi’nin ise hukuk kitaplarının yenilenmesi, 4 bilgisayar, çalışma alanı ve süreli yayınların yer almasıyla zenginleştirildiğini, ayrıca içtihat programları ile avukatların yararlanabilecekleri kaynaklarla donatıldığını kaydetti. 

KULLANIŞLI BİR ORTAM SAĞLANDI

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz şöyle devam etti: “Bugün açılışını yapmaktan mutluluk duyduğumuz baro hizmet birimlerimiz meslektaşlarımıza hayırlı olsun. Baromuza ve meslektaşlarımızın kullanımına tahsis edilen hizmet odalarının son derece kullanışlı ve rahat bir ortam olmasını sağladık. Bu önemli adım sonrası baromuz ve hizmet birimlerimizin tefrişi kısa sürede tamamlanacak ve baromuz tüm birimleriyle yeni adliye binasında hizmet verecektir. Biz 'Birlikte başaracağız' şiarıyla yola çıktık. Mesleki dayanışma ruhu ve çalışmaya, çözüm üretmeye odaklı anlayışımızla yolumuza devam ediyoruz. Sorunlarımızı biliyoruz, bu sorunlarımızı birer birer çözüyoruz. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza, yeniliklerimiz, hizmetlerimiz devam edecek. Biz, meslektaşlarımıza layık olmaya çalışıyoruz.”

ATATÜRK TABLOSU ASILDI

Başkan Av. Semih Gökayaz’ın açıklamasının ardından Avukat Çalışma Odası’na Atatürk tablosu asıldı. Başkan Av. Gökayaz, “Atatürk’ün ‘Herhalde dünyada bir hak vardır ve hak, gücün üstündedir’ sözü, bizim rehber edindiğimiz bir sözdür. Büyük Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlaşma ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltme hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.