Törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş, Av. Ayşe Duygu Özgüven aileler ile misafirler katıldı. Av. Gökayaz, törende yaptığı konuşmada, meslektaşlarını ve ailelerini kutladı.

Av. Gökayaz, aralarına yeni katılan meslektaşlarına başarı diledi. Avukatların Türkiye’de hak aramanın, adalete ulaşmanın ne kadar zor olduğunu bildiklerini anlatan Av. Gökayaz, “Avukatlık mesleği onurlu, kutsal ve mücadele ruhu gerektiriyor. Her koşulda azimle, inatla ve sabırla üstlendiğiniz sorumluluğun bilinciyle görevinizi layıkıyla yapacağınıza inancım tam. Meslektaşlarımızın yaşadığı her sorunda yanlarındayız. Ülkede adalet arayışını kesintisiz olarak sürdürmeye kararlıyız. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Mesleğe adım atan avukatlara cübbeleri ailelerinin gururlu bakışları altında büro avukatları; Av. Ömer Burukan, Av. Diyarbakır Barosu önceki başkanlarından Av. Ahmet Özmen, Av. Battal Özer, Av. Volkan Hüseyin Ertem, Av. İlayda Fulya Şen, Baromuz Disiplin Kurulu Başkanvekili Av. Özgü Gültekin Koçak, Av. Büşra Koç, Av. İlker Güzel, Av. Bilal Yetiş, Av. Kemal Koyuncu, Av. Nihan Şola, Av. Alican Ercan, Av. Mine Cavlak Ağca, Av. Ercan Avşar, Av. Bilge Betül Tura, Av. Raziye Merve Çalışkan,, Av. Ali Çaldır, Av. Fatih Kılıç, Av. İlker Mengü ve Av. Dilara Özuğur Kılıç tarafından giydirildi.