Mahmut Esat Bozkurt Salonunda gerçekleşen törene,  yönetim kurulu üyeleri, kurul ve komisyonlarda görev alan çok sayıda avukat katıldı.

Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve 6. İş Mahkemesi Hakimi Şenol Öz, yaptığı konuşmada, "Yeni dönemde seçilen Baro Başkanı Av. semih Gökayaz’a yeni görevince başarılar diliyor, tebrik ediyorum. Veli beye de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

31. Dönem Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, mazbata törenine katılanlara teşekkür etti. Genel kurul ve seçimlerin ardından yeni bir heyecan ve ruhla yola çıkacaklarını belirterek, “Çok sıkıntılı bir seçim süreci geçirdik. Türlü sebeplerle baroların seçimleri yaptırılmadı. Ama bizler birlik ve dayanışma içerisinde Adana Barosu 31. Dönem Genel kurulu ve seçimlerini başarıyla gerçekleştirdik. Genel kurul ve seçimlerde bana destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. 

Seçime yansıyan iradenizle Genel kurulda ve seçimlerde bana nasıl bir tarihin ve mirasın sorumluluğunun yüklendiğinin farkındayım. 

Görev süresince bu bilinçle hareket edeceğim. Sadece baronun rutin işleriyle değil avukatlık mesleğini, haklarını ve alanlarını nasıl geliştirebiliriz onun çabasını vereceğiz. Baromuzu ortak akılla yöneteceğiz. Elimden tutmanızı, mücadeleyi güçlü kılmanızı sizlerden istiyorum. Sizin benden talepleriniz olacak ama benim de sizden taleplerim olacaktır. Şeffaflık,  mesleki dayanışma ve birlikte mücadeleyi çalışma anlayışımız olarak benimseyeceğiz.

Hak, hukuk ve adalet için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle baro seçimlerimizin camiamıza, yargı mensuplarına, adliyemize, şehrimize, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte başaracağız şiarıyla yola çıktık. Hep birlikte el ele vererek Adana Barosunun çıtasını her alanda yukarıya taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

30. Dönem Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, güzel bir tablo oluştuğunu belirterek, yeni dönem Baro Başkanı seçilen Av. Semih Gökayaz’ı kutladı ve başarılarının devamını diledi. Daha sonra makamını 31. Dönem Başkanı Av.Semih Gökayaz’a teslim etti.

BAŞKAN

Av. Semih GÖKAYAZ  

YÖNETİM KURULU 

Av Miyesser ERSALAN ONENLİ

Av.İlker MENGÜ

Av. Nevzal ELÇİ 

Av. Ozcan DELİHASAN 

Av. Gül YALÇIN ASLAN 

Av. Ayse Duygu ÖZGÜVEN

Av. İlker GÜZEL

Av. V. Mert KUŞDEMİR 

Av. Erkan ÇETİN 

Av. Neval YURTDAS 

DİSİPLİN KURULU 

Av. Belgin ALPTEKİN TEL 

Av. Filiz KAÇAN YATMAZ 

Av. Gürler GAYDAN 

Av. Utku KURT 

Av. Özgü GÜLTEKİN KOÇAK 

DENETLEME KURULU 

Av. Emine YILMAZ AKBOZ 

Av. Serkan KESEN

Av. Boray DİLİK 

TBB DELEGELERİ

Av. Veli KÜÇÜK 

Av. Sinem TANRISINATAPAN 

Av. Kezbannur AKSU