Tören, korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafe, izolasyon kuralları gözetilerek ve kısıtlı katılım ile yapıldı. Ruhsat sahipleri ve davetliler salona sırayla alındılar.

Başkanlık odası ve Mahmut Esat Bozkurt salonunda farklı günlerde gerçekleşen ruhsat törenlerinde; Oğuzhan Atilla, Bahar Düzel, Büşra Sayar, Sencer Özdoğru, İrem Yumak, Ümmühan Aydoğdu Yıldız, Dilay Güvenç, Ali Ünal, Bensu Bengül, Tuğba Demirkapı, İlayda Kahyalar, Yaren Nisa Eroğlu, Hasan Cihat Keskin, Simge Öksüz, Müge Öztemiz, Yusuf Sergen Nisanoğlu, Ahmet Çelik, Serhat Ökmen ve Av. Zeynep Merve Aydın avukatlık cübbesi giymenin heyecanını yaşadılar.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Avukatların çok ağır şartlar altında mesleklerini icra etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, “Dünyayı ve ülkemizi etkisine alan pandemi ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde ruhsatını alan genç meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Biliyorum ki kendileri meslek hayatı boyunca hakka, hukuka, adalete ve insan haklarına önemli katkılar sunacak, meslek ilke ve kurullarına uyacaklardır. Meslektaşlarımızı yetiştirip bu günlere getiren başta ailesini ve onlara emek veren büro avukatlarını da tebrik ediyorum" dedi.

Av. Veli Küçük’ün, konuşmasının ardından stajyer avukatlar meslek yeminlerini eda ettiler. Törende duygulandıran ve mutlu anlar da yaşandı.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.