Salgın hastalık koronavirüsten ötürü sosyal mesafe kurallarının uygulandığı törene Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Nevzat Elçi, Av. Ayşe Duygu Özgüven Av. Sinem Tanrısınatapan ve Av. Timur Ortatepe ile ruhsat alacak genç avukatların birinci derece yakınları ve baromuz mensubu avukatlar katıldı.
 
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yaptığı konuşmada mutlulukların paylaşıldığı bir günde bir arada olduklarını, genç meslektaşlarını, ailelerini, büro avukatlarını kutlayarak, aramıza katılan meslektaşlarının meslek etiği ve kurallarına uygun davranacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.  Pandemi sürecinden bir an evvel kurtulmayı dilediğini sözlerine ekledi.
 
Sıra ile salona alınan ve avukatlık yeminini eden, sonrasında ise ruhsatını alan toplam 27 genç avukat ailelerine, Baro’ya ve büro avukatlarına bu süreçteki katkılarından ötürü teşekkür ettiler.
 
Konuşmaların ardından  staj dönemlerini başarıyla tamamlayan; Burcu Ayer, Tarık Burak Taştekin, Damla Coşkun, Ali Satılmış, Mertcan Osman Kurum, Seher Solmaz, Seyit Ali Polat, İmran Can, Büşra Önder, Hilal Muhacir, Hatice Dönmez, Dilşat Nigiz, Ramazan Sabaz, Enes Yalçın, Elif Kösece, Zeki Ulukan, İlayda Yeşilırmak, Emine Doğan, İlknur Yüce, İbrahim Doğa, Dilara Özataş, İrem Ezgi Bozacı, Deniz Çolak, Ezgi Arslan, Ahmet Selim Gökoğlan, İbrahim Halil Aksoy ve Begüm Nur Bolhocalıoğlu  meslek yeminlerini ederek, cübbelerini giydiler.

Törende renkli anlar da yaşandı. Ruhsat alan genç avukat Ezgi Arslan’ın büyükbabası ile ninesi canlı yayınla etkinliğe dahil oldu. Aile büyükleri el sallayarak, torunlarının mutluluğuna ortak oldular. Baro Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de dede ve nineye sağlıklı ve uzun ömür dileğinde bulundular.
 
Genç avukatlara cübbelerini  Av. Ömer Aksoy, Av. İlkay Ertunç, Av. Tuğba Akkoca, Av. Hüseyin Bulut, Av. Hasan Berzan Toprak, Av. Mustafa Çinkılıç, Av. Fatih Ünsal, Av. Bahadır Eraslan, Av. Ata Karazincir,   Av. Hasan Koç,  Av. İlker Güzel,  Av. Kenan İskender, Av. Elif Doğan Türkmen, Av. Ayşe Çolak, Av. Ayşe Emre Taşkesen, Av. Yılmaz Özkıral, Av. Esin Özkıral, Av. Bahadır Eraslan, Av. Sevim Gün, Av. Bural Polat, Av. Oğuzhan Kutlubay, Av. Alperen İmir, Av. Osman Önder Kıdı, Av. Halil Yalçın Av. Semih Gökayaz, Av. İlnur Önal, Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Doğan Doğan, Av. Murat Gülsün, Av. Veli Küçük ve Av. Bedirhan Tuna Yıldız giydirdi.