Tören sınırlı sayıda misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, genç avukatlara ruhsatlarını takdim ederken,  cübbeleri ise Av. Kerem Aydın ve Av. Elif Doğan Türkmen tarafından giydirildi.

Adana önceki dönem milletvekillerinden Av. Elif Doğan Türkmen, oğlu Anıl Türkmen’e cübbesini ve ruhsatını takdim ederken duygu dolu anlar yaşadı.

Törende gözyaşlarına hakim olamayan ve duygularını ifade ederken zorlanan Av. Elif Doğan Türkmen, “Bugün yaşadığım gururu ve onuru anlatmaya gücüm yetmez. Bir anne için yaşanacak en güzel mutluluklardan birini yaşadım. Anıl’la gurur duyuyorum, işine değer katacağına inanıyorum” dedi. ” şeklinde konuştu.

Buse Gültaş ve Anıl Türkmen de, Avukatlık ruhsatı almanın heyecanını yaşadığını, kendisine destek veren aileleri ile stajyerlik sürecinde destek büro avukatlarına, meslektaşlarına  minnettar olduklarını ifade ettiler.

Avukatlığa kabul töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, bugün heyecanlarına şahit olduğu ve stajını başarı ile tamamlayan genç meslektaşlarını yakından tanıdığını anımsattı.  Genç meslektaşlarını tebrik etti, onlara emeği geçen ailelerini, büro avukatlarını da kutlayarak, başarılı ve keyifli bir meslek yaşamı diledi.

Adana Barosu ailesine katılan yeni meslektaşlarının başarılı birer Avukat olacağına inancının tam da olduğunu belirtti.