İstanbul Barosu Genel Kurulunun belirlediği yöntem gereğince Baro Aidatı 2017 yılı için 355,00 TL olarak belirlendi.

Avukatlar bu miktarı Ocak ve Temmuz aylarında 177,50 Lira olarak iki taksit halinde ödeyebilecekler. Temmuz ayında artacak kat sayı gereğince aidat yeniden belirlenecek, meydana gelecek artış, ikinci yarı taksitine yansıtılacak ve avukatlar ikinci yarı aidat taksitini (177,50 TL + zam) olarak ödeyecekler.

Baro yönetimi aidat ödemede yeni yöntemler geliştirdi. Buna göre:

1- İstanbul Barosu Başkanlığı adına kayıtlı Vakıfbank İstanbul Adalet Sarayı Şubesi TR51 0001 5001 5800 7286 2874 96 nolu hesaba havale yapılabilir. (Vakıfbank şubelerinden yapılan ödemelerde masraf ödemesiz)

2- BARO Merkezimizde World, Bonus, Maksimum, paraf özellikli kredi kartlarınıza taksitli olarak aidat tahsiline olanak sağlandı. (2,4,6 taksit seçeneği ile) Denizbank afilli bonus kredi kartı ile vade farksız  6 taksit seçeneği ile

Ayrıca Avukatlar tüm Visa Master Kredi kartları ile tek çekimle aidatlarını ödeyebilecek.

3- BARONET üzerinden aidatlarınızı Vakıfbank World ve Yapı Kredi World kredi kartları ile 3-6-9 ay taksitle, Bonus özellikli kredi kartlarınıza TEB BONUS ödeme butonu üzerinden 3-6-9 taksitle, MAXIMUM özellikli kredi kartlarınıza MAXIMUM ödeme butonu üzerinden 3-6-9 taksitle, ) Denizbank afilli bonus kredi kartı ile vade farksız  6 taksit seçeneği ile ödeme olanağı sağlandı. Ayrıca Avukatlarımız tüm Visa Master Kredi kartları ile tek çekimle aidatlarını ödeyebilecek.

4- Vakıfbank internet bankacılığı olan üyelerimiz kurum ödemelerinden giriş yaparak İstanbul Barosu Aidat ödeme seçeneği ile aidatlarını ödeyebilecek.

5- Galata Baro Merkez Muhasebe Servisi, Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı Muhasebe Biriminde, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı Kartal Muhasebe Biriminde ve Bakırköy Adalet Sarayı’nda  ödeme yapmak mümkün. (Nakit veya kredi kartı ile)

GALATA BARO MERKEZ: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile Baro Merkezinde 1. katta yer alan Muhasebe Biriminde yapılabilir.

ÇAĞLAYAN İSTANBUL ADALET SARAYI: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile 1.bodrum katta yer alan Baro Merkezinde Muhasebe Biriminde yapılabilir (-1. Kat/C1 Blok).

İSTANBUL ANADOLU ADALET SARAYI KARTAL: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile zemin katta yer alan Baro Merkezinde Muhasebe Biriminde yapılabilir (E Blok Zemin kat)

BAKIRKÖY ADALET SARAYI: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile 1. Kat 155 no'lu Odada yapılabilir. (hukukihaber.net)