ÇANAKKALE BAROSU OKULLARDA AVUKATLIK MESLEĞİNİ ANLATTI

Hukukçular, Av. İbrahim Cem Erbil, Av. Pelin Turhan Erkan, Av. Sinan Koşik, Av. Deniz Karaduman, Av. Ayşe Karakaya Şişek, Av. Göknil Erdoğdu Çakan ve Av. Büşra Doğan öğrencilere Avukatlığı anlattı. 

Söyleşilerde, hukuk fakültesine giriş; mezuniyet sonrası oluşan iş imkanları, nasıl avukat olunduğu, avukatlık mesleği ve mesleğin ilkeleri öğrencilere anlatılarak, öğrencilerin soruları cevaplandı. 

BİGA’DA"CMK UYGULAMALARI" SEMİNERİ

Çanakkale Barosu tarafından Biga’da “CMK Uygulamaları” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Turgay Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı program, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın konuşmasıyla başladı. Başkan Av. Şarlan konuşmasında düzenlenen seminerin önemine değindi.

Seminer, Avukat, Stajyer Avukat ve adliye personelinin katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen seminerin sonunda soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Program bitiminde Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan tarafından, Av. Turgay Demirci’ye günün anısına Baronun armağanı takdim edildi.

VOLEYBOL TUNUVASI SONUÇLANDI

Çanakkale Barosu tarafından Avukatlar Haftası kapmasında düzenlenen ve 11 takımın yer aldığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) takımı oldu. 

Turnuvanın final maçı öncesinde 3. Lük maçına çıkan Çanakkale Barosu Voleybol Takımı, İl Sağlık Müdürlüğü’nü 3-1 skor ile yenerek turnuvada 3. olmayı başardı. 

Final maçında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) karşılaştı. 

Büyük bir mücadeleye sahne olan final maçında, şampiyon 3-0’lık skor ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Karma Voleybol Takımı oldu. Maçında ardından kazanan takımlara kupaları Çanakkale Barosu Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Cem Erbil tarafından takdim edildi.