Feyzioğlu, Rize'de, Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez, Rize Barosu Başkanı Av. Ümit Peçe, Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem Aktürk, Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, Gümüşhane Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci, Artvin Barosu Başkanı Av. Ali Uğur Çağal ve Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat Göğebakan ile birlikte basın toplantısı yaptı. TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gültekin Uzunalioğlu ve Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken'in de katıldığı toplantıda konuşan Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği’nin Türkiye’nin birliği olduğunu söyledi. Feyzioğlu, “Türkiye Barolar Birliği’nin her faaliyetinde, her söyleminde Türkiye’nin birliğinin öne çıkarıldığını, Türkiye’nin taşıyıcı sütunlarının sahiplenildiğini görürsünüz. Türkiye milli birliğini, beraberliğini, vatanı ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü muhakkak surette korumak ve güçlendirmek zorundadır. Nasıl ki bizim çatımızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmazsa olmaz, baroların da birliğini sağlayacak olan Türkiye Barolar Birliği’dir. O çatıdır. Bu çatıya her zaman sahip çıkan barolarımızı burada şükranla ifade etmek istiyorum” dedi. Feyzioğlu, “Karadeniz bölgesi zaten azami itina gösterir bu birlik ve beraberliğe. Ben Rize halkının o güzel yüreğinden, gözlerinden öperim” diye konuştu.

SIFIR HATAYLA YÜRÜRÜZ

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Feyzioğlu, “Ziyaretimin çok özel bir amacı var. Meslektaşlarımızla, baro başkanlarımızla kucaklaşmak. Biz bir araya geldiğimizde istişare ederiz. İstişarelerimizden çok doğru sonuçlar çıkartırız. Sıfır hatayla yürürüz. Günü tahlil eder, geleceğe adımlarımızı planlayarak atarız. Biz öyle bir aileyiz ki birbirimize arkamızı döndüğümüzde biliriz ki arkamız sağlamdır, sırtımızı dayarız, en önemlisi budur. Büyüklerimize teşekkür madalyalarını vereceğiz. Genç meslektaşlarımıza ruhsatnamelerini vereceğiz. Sohbet toplantısı yapacağız” dedi.

RUHSAT VE MADALYA TÖRENİNE KATILDI

Baro başkanlarıyla birlikte Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Özkan Tavuz’u ziyaret eden, Rize Barosu’nda bir süre dinlenen Feyzioğlu, yeni büro açan genç meslektaşlarını da ziyaret ederek, başarılar diledi. Feyzioğlu, akşamda Rize Barosu bünyesinde meslekte 40’ncı yılını dolduran avukatlara madalyalarını verdi ve mesleğe yeni başlayan avukatların yemin ve ruhsat törenine katıldı.