Çanakkale Barosu'nda bir ilk gerçekleşerek  ilk kez  Merkez dışında yemin töreni düzenlendi. Düzenlenen tören, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Avukatlar ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.
                                                                                                                    
Av.İlknur Kanza'nın Avukatlığa kabul töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan; "Burada bir ilki gerçekleştiriyoruz, Biga'daki birbirinden değerli meslektaşlarıma yeni bir meslektaşımızın daha dahil olmasından mutluluk ve onur duyuruyoruz. Genç avukatımızın mesleğimizi en iyi şekilde icra edeceğinden eminiz" dedi.  
 
Avukatlık yeminini eden İlknur Kanza,  sonrasında  ise  Ruhsatını  Baro  Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın elinden aldı. Avukatlık cübbesi duayen Avukatlar Av. Ahmet Erdal, Av. Ali Erdoğan Üzel ile yanında stajını yaptığı Av. Tuğba Karagöz ve Av. Özlem Meriç Okar tarafından giydirilerek Avukatlığa ilk adımını attı. Baronun hediyesini de Biga ilçe temsilcisi Av. Yasin Öztürk tarafından verildi. Huzur evi sakinlerinin de bulunduğu yemin töreni duygusal anlar yaşandı. 

hukukihaber.net