“BAROMUZA EMEK VEREN MESLEKTAŞLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Tören öncesinde Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Baromuzun çalışmaları ile kurulların ve komisyonların faaliyetleri hakkında bilgi verdi, bu dönem baro çalışmalarında emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Av. Semih Gökayaz, şunları söyledi; “Daha önce otellerde, baro tesislerinde yaptığımız bu etkinliği, bugün, bu dönem hizmete açtığımız bu salonda yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu salon bizim kendi evimiz. Yapımında, tefrişatında çok büyük emek ve özen var. Bugün, burada Baromuza 31. Dönemde emek veren meslektaşlarımla bir arada olmanın kıvanç ve mutluluğunu yaşıyorum.

Komisyonlarımız gece gündüz demeden çalıştı. Temel hak ve özgürlüklerin yaşama geçirilmesi noktasında hep birlikte çok büyük çaba verdik. 56 barodan kadın hakları alanında çalışan meslektaşlarımızın katılımıyla Adana’da ‘Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Çalıştay’ı düzenledik. Spor Komisyonumuz, Kültür ve Sanat Komisyonumuz sanatsal, sportif ve gezi etkinlikleriyle unutulmaz anlar yaşattılar. Komisyonlarımız baromuzun lokomotifleridir. Tüm komisyonlarımız farkındalık yaratacak projelerle; kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri temsilcilerini, üyelerini ve vatandaşları bir araya getirerek Adana’da ‘Adana Barosu var’ dedirttiler. Bugün burada plaket alacak meslektaşlarıma, baromuza ve mesleğimize sunmuş oldukları özverili katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Av. Gökayaz, sözlerini “Avukat Hakları Merkezi Başkanı ve merkez üyesi meslektaşlarım, meslektaşlarımızın yaşadığı hukuk dışı uygulamalarda destek amacıyla derhal yanlarında oldular. Kendilerine buradan ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Av. Gökayaz’ın konuşmasının ardından plaket törenine geçildi.

PLAKET TAKDİM EDİLEN AVUKATLAR

MECLİS DİVAN KURULU

Meclis Başkanı Av. Yasemin Tanır, Başkan Yardımcısı Av. Ercan Avşar, Yazman Av. Başak Aygün, Üyeler; Av. Eray Bolat, Av. Eylül Satır

TBB Delegeleri; Av. Kezbannur Aksu, Av. Veli Küçük (TBB Genel Sekreteri), Av. Sinem Tanrısınatapan.

Disiplin Kurulu Başkanı Av. Filiz Kaçan Yatmaz, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Özgü Gültekin Koçak, Disiplin Kurulu Yazmanı Av. Belgin Alptekin Tel, Üyeler; Av. Gürler Gaydan, Av. Utku Kurt.

Denetleme Kurulu : Av.Emine Yılmaz, Av. Serkan Kesen, Av. Boray Dilik.

Kozan Baro Temsilcisi Av. Nebi Ocak, Ceyhan Baro Temsilcisi Av.Öznur Özbek.

Baro Komisyon Başkanları; Adli Yardım Komisyonu Başkanı Av. Orhan Bozkurt, Arabuluculuk Komisyonu Başkanı Av.Mustafa Can Coşkan, Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Bedirhan Tuna Yıldız, Avukat Sağlığı ve Hasta Hakları Komisyonu Başkanı Av.Özge Doğan İşcan, Avukatlık Mesleği Ar-Ge Merkezi Başkanı Av.Sezer Kapucu, Basın Yayın Komisyonu Başkanı Av.ismail Oray Ayhan, Bilişim Komisyonu Başkanı Av.Tuğçe Çalışoğlu, Cezaevi İzleme Komisyonu Başkanı Av.Yakup Ataş, CMK Komisyonu Başkanı Av.Hüsniye Deniz Salaz Arslan, Çevre ve Kentleşme Komisyonu Başkanı Av. Emin Coşkun, Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av.Gamze Lamba Apaydın, Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Murat Gülsün, Engelli Hakları Komisyonu Başkanı Av.Özlem Kara, Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av.Çağla Çınar Sevimli, Hukuk Fakülteleri Ve Öğrencileri İle İletişim Komisyonu Başkanı Av. Özge Demirdelen, İdare Ve Vergi Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Ali Volkan Özgüven, İnsan Hakları ve AİHM Komisyonu Başkanı Av.İlhan Öngör, İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Volkan Böke, Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Ayşe Nur Karayel, Av.Neisa Ece Ertem, Kişisel Verilerin Korunması Komisyonu Başkanı Av. Sedanur Uyan, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Av. Fatih Aslan, Meslek İçi Eğitim Ve Mevzuat İzleme Komisyonu Başkanı Av. Gülay Usta Kapı, Mesleki Sorunlar ve Genç Avukatlar Komisyonu Başkanı Av. Mehmet Can Kurt, Mülteci hakları Komisyonu Başkanı Av. Merve Gündoğdu Köylüoğlu, Spor Komisyonu Başkanı Av.sefa Ün, Staj Komisyonu Başkanı Av.Furkan Kılıç, Toplumsal Olaylara Müdahil Avukatlar Kurulu Komisyonu Başkanı Av. Yakup Ataş, Tüketici Hakları Komisyonu Başkanı Av. Dinçer İşisağlam, Tahkim Komisyonu Başkanı Av. Esengül Göksel.


CMK EĞİTMENLERİ

Av.Neval Yurtdaş
Av.Kübra Mimaroğlu
Av.Filiz Feyhan Aksoy Karakoç
Av.Sebahattin Demir
Av.Erkan Çetin
Av.Ümit Büyükdağ
Av.Battal Özer
Gülçin Buşra Demir
Dr. Kenan Kaya


KURGUSAL DURUŞMA EKİBİ

Kurgusal Duruşma Direktörü Av. Battal Özer,

Yarışmacıları; Av.Güler Yüzalan, Av. Önder Ağırbaş, Av.Besı Taşgir, Av.Mikail Bülbül.