Mahmut Esat Bozkurt Salonunda yapılan tören, pandemi nedeniyle sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. Törende Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve ruhsat alacak genç avukatların birinci derece yakınları katıldı.

Törende; Emin Rusum, Suna Yeşil Küçük, Beste Topçu, Gözde Bolacalı, Abdullah Kırgıl, Mehmet Furkan Biçer, Kübra Gezer, Esma Hilal Kocabozdağan ve Ali Bolkan meslek yeminlerini ederek cübbelerini giydiler. 

Mesleğe ilk adımlarını atan genç meslektaşlarına başarı dileğinde bulunan Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük; “Ruhsat heyecanı yaşayan genç meslektaşlarımın başta ailesi olmak üzere kendisine emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bizler 3 bin yıllık geçmişi ve ülkemizde 140 bin avukatın bulunduğu kutsal bir mesleğin temsilcileriyiz. Bu mesleğin vakarına yaraşır bir şekilde mesleğinizi ifa edeceğinize inancım tamdır.” dedi.

Konuşmaların ardından ruhsatlarını alan genç avukatlar da duygu ve düşüncelerini aktaran konuşmalarını yaptılar. Ruhsat törenine aileler de katılım gösterirken, genç avukatları mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. 

Genç avukatlara cübbeleri Av. Ramazan Çırak, Av. Mesut Rusum, Av. Fikret Adamhasan, Av. Şermin Vurucubaş Adamhasan, Av. Kadri Haköver ve Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin tarafından giydirildi.

Mesleğe ilk  adımını atan 9 avukat için düzenlenen tören günün anısına çekilen hatıra fotolarının ardından tamamlandı.