Online psikolog desteği ile birlikte bugün sağlıklı bir bireyin almak istediği terapi vb. Konularda psikologlarına hızlı bir şekilde ulaşabilmek adına interneti kullanmaları, online yüz yüze görüşebilme adına kameralı görüşme yapabilmeleri mümkün oluyor. Tüm terapilerin internet üzerinden yapabilme noktasında pek çok klinik gibi doğru kliniklerle çalışarak siz de online olarak görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

Online terapi ile beraber bugün bireysel danışmanlık konulardan tutun da ilişki danışmanlığında, çocukların aileler ile olan ilişkileri ve ergen ilişkisiyle ilgili konularda pek çok durumu görüşebilirsiniz.

Bireysel olarak danışmanlık konularında duygusal ilişki soru ve sorunlarından tutun da çocuklarla ilişki durumlarına kadar, güven sorunlarında ya da bağlanma problemlerinde, kıskançlık gibi pek çok konuya dair özel ve bireysel hususların tamamında bir terapi desteği alarak en doğru nitelikte online görüşme yaparak çözüm üretebilirsiniz. Online psikolog ücretleri normal şartlarda klinik ücretlerine göre çok daha uygun olsa da %50’ye varan bir indirim değil, benzer fiyatlara göre oran değiştiğini söylemek mümkündür.

Günümüz şartlarındaki pandemi süreçlerinin zorlu şartlara sahip olmasıyla beraber bugün teknolojisinde artık terapi süreçlerinizi de online şekilde alabiliyorsunuz. Bununla ilgili olarak zorluk yaşadığınız, yaygınlaştırılmış pandemi süreçlerinde online terapi desteği alabilir ve kişiye özel olan bu hizmet çerçevesinde de istediğiniz psikoloğunuzla birlikte de hizmetten faydalanabilirsiniz. Yaşadığınız şehir konularında İzmir psikolog arayışınız varsa ve buna benzer şekilde de diğer illerde de online psikolog arayışlarınız olduğunda, yeri geldiğinde yüz yüze görüşeceğiniz şekilde de iletişime geçmekte her zaman fayda sağlayacaktır.

Online psikolog konularında uzman terapistlerin size vereceği hizmette, klinik klasik bir terapiden farkı olmaksızın sizin kendinizi rahat hissettiğiniz bir ortam içerisinde siz nasıl isterseniz ona uygun şekilde de terapi süreçlerini sürdüreceğiniz şekilde destek alabilirsiniz. Bu konuya dair değerli gördüğünüz uzman psikoloğunuzla görüşmeniz için uzun süreli yolculuk yapmanız gerekmeyecektir.