ANKARA (AA) - AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin, "KK, yalan, iftira ve diğer bütün haksız ve hukuka aykırı örgütsel eylemlerinin hesabını adalet önünde verecektir." ifadesini kullandı.

Şahin, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailesi ve bazı yakınları hakkındaki iddialarına yönelik Şahin, şunları kaydetti:

"KK bugün siyasi tarihimizin en sefil skandallarından birine imza attı. Herkesten sakladığı, uzaktan elinde sallamakla yetindiği birtakım kağıtları göstererek yalan ve iftira kustu adeta kürsüden. FETÖİST yöntemleri kullandığı bu sefalet gösterisinde örgütsel bir dayanışmanın izlerini açıkça gördük. Şahit olduğumuz şey, müptezelliğin ve rezaletin yanında örgütsel bir eylemdir. KK, FETÖ’nün ve onu maşa olarak kullanan güçlerin sözcülüğünden, hamiliğinden, haşhaşiliğe terfi (!) etmiştir. KK, yalan, iftira ve diğer bütün haksız ve hukuka aykırı örgütsel eylemlerinin hesabını adalet önünde verecektir. Aziz milletimiz ilk fırsatta bu sefalet, cehalet ve rezaletin bedelini kendisine ödetecektir. KK’ya asıl hesabı ise tarih soracaktır. KK alnındaki 'FETÖCÜ' damgasını büyük bir zilletle ilelebet taşıyacaktır."