Avukatlık Yasası Öncesinde Atölye Çalışması'nın 4.sü geçtiğimiz Cumartesi günü Boğaziçi Avukatlar Derneği'nin Çağalayan'daki merkezinde yapıldı.

Çalışmaya moderatör olarak Avukat Mehmet Uçum, Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Prof. Dr. Tekin Memiş ve Prof. Dr. Mahmut Koca, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Seda Kalem Berk ve Dr. İdil Elveriş katıldı.

Çalışmada Hukuk eğitimi, Hukuk Etiği, Hukuk Fakültelerinin Sayı ve Nitelik Sorunu ve Avukatlık Stajı konuları tartışıldı. Bir sonraki çalışma 10 Mart 2012 Cumartesi günü yapılacak. Bu çalışma aynı zamanda Atölye Çalışması'nın kapanış programıdır. Bu programa Vedat Ahsen Coşar (TBB Başkanı), Veysi Kaynak (Adalet Bakan Yard.) , Ali Aydın (HSYK Üyesi), Çok sayıda milletvekili ve baro başkanı katılacak. Programda Barolar, Türkiye Barolar Birliği, Vesayet Tartışmaları, Seçim Sistemleri, Avukatların Sosyal Güvenliği konusu, Avukatlara karşı işlenen suçlar, Avukatların Ceza ve Disiplin Soruşturmaları konuşulacak.(www.hukukihaber.net)