GAZİANTEP (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Yalçın Koşukavak, önlerinde 4 haftalık zorlu bir periyodun kendilerini bellediğini dile getirdi.

Koşukavak, gazetecilere yaptığı açıklamada, geride kalan 4 haftanın zorlu geçtiğini söyledi.

Puan sıralamasında yer alan takımların kendilerine göre "krizli" ekiplerle karşılaştığını anlatan Koşukavak, "Bu ligde kolay takım yok ama bazı kulüpler krizler yaşıyor. Bizim rakiplerimiz Denizli, İstanbul, Adana Demir ve Hatay'dı. Yani bizim karşımızda Karabük, Eskişehir gibi takımlar yoktu. Üstümüdeki takımlarda durum bizimki gibi değildi. Gelinen süreci en az zararla atlattık bence." diye konuştu.

Koşukavak, takımın mevcut durumunun beklentilerin altında olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Şu an 12 puanı olan takımları incelememiz gerek. Kolay bir 4 hafta atlatmadık. Bundan sonra 4 haftalık zorlu bir periyot daha var. İnşallah onu da sorunsuz atlatacağız."


- "Rakipler savunma iç güdüsüyle oynuyor"


Altınordu maçı hazırlıklarının iyi geçtiğini aktaran Koşukavak, şunları kaydetti:

"Gazişehir takımı hedef bir takım. Şu an 3-5 tane hedef olan takım var, biz de onlardan birisiyiz. O yüzden rakipler savunma iç güdüsüyle oynuyor. Topun arkasında oluyorlar. Biz de bu duruma göre çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah iç sahada taraftarımıza bir galibiyet sevinci yaşatacağız."

Gazişehir Gaziantep, ligin 5. haftasında evinde Altınordu ile karşılaşacak. Kulüp tesislerinde hazırlıklarını sürdüren takımın antrenmanına tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmalarıyla devam etti. İdman, çift kale maçla sona erdi.