ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un kulüp başkanı Murat Sancak, kombine bilet almaları için taraftara çağrıda bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Başkan Sancak, yaptıkları transferler ve kurdukları kadronun Adana Demirspor’u başarıyla temsil edecek güçte olduğunu belirtti.

Taahhüt ettikleri her şeyi yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını bildiren Sancak, açıklamasında ayrıca şunları kaydetti:

''Unutmayalım ki en büyük transfer, siz taraftarlarsınız. Sizlerden Murat Sancak olarak isteklerim var. Esas mücadele şimdi başlıyor. Biz elimizi taşın altına koyduk. Adana Demirspor için maddi manevi sizleri rahat hissettirecek her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Siz taraftardan ne istiyorum? Büyük Adana Demirspor taraftarlarına sesleniyorum. Bir tane bile kombine kalmasın. Göster gücünü Adana Demirsporlu."

Açıklamada, Adana Demirspor'un 2018-2019 sezonu kombine fiyatlarının kapalı tribünler 500, maraton tribün 200, kuzey kale arkasının ise 100 lira olarak belirlendiği bildirildi.