MONACO (AA) - Akhisarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Eryüksel, Monaco'daki Grimaldi Forum'da yapılan kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.

Turnuva şeklinde geçen maçların farklı olduğunu belirten Eryüksel, "Biz alışığız böyle maç oynamaya ama Sevilla dediğiniz takım geçen sene hariç, ondan önceki üç senenin şampiyonu. Krasnodar da Rusya'da köklü bir takım. Belçika takımı da eski bir takım. Onlar sanki bize yakın takımlar. Ciddi mücadele olacak. İnşallah şehrimizi ve dolayısıyla Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Hocamız tecrübeli, takımımız iyi. Sakatlarımız düzelip, cezalılarımız da katılınca zannediyorum çok iyi mücadele olacak. " diye konuştu.

Eryüksel, takımının zorlu bir mücadeleye hazırlandığına işaret ederek, "Üç kulvarda oynayacağız biliyorsunuz. Hem Türkiye kupası, hem Avrupa, hem lig. Lige de iyi başlamadık ama onu da toparlayacağız Allah'ın izniyle." değerlendirmesinde bulundu.

Akhisarspor'un yarışacağı bu zorlu üç kulvarda taraftara büyük görevler düştüğünü aktaran Başkan Eryüksel, şunları kaydetti:

"Önemli olan taraftar. Biz en büyük gücümüzü Allah'tan sonra onlardan alıyoruz. Onlar da bu havaya zannediyorum yavaş yavaş giriyorlar. Bir Süper Lig takımının taraftarı oldular. Yani bu yedinci senemiz. İyi bir destekle biz içeride zannediyorum maç kaybetmeyebiliriz."

UEFA Avrupa Ligi 2018-2019 sezonunda kura çekimine dördüncü torbadan katılan Akhisarspor, J Grubu'nda İspanya'nın Sevilla, Rusya'nın Krasnodar ve Belçika'nın Standard Liege takımlarıyla eşleşti.