GİRESUN (AA) - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında, 17 Ocak Çarşamba günü Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, rakipleri karşısında iyi sonuçla sahadan ayrılarak, çeyrek finale yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun'da oynanan ilk maçta rakiplerini 3-1 mağlup ettiklerini anımsattı.

İstanbul deplasmanına ilk karşılaşmada aldıkları avantajlı skorla gideceklerini vurgulayan Kazancıoğlu, "Güçlü rakibimiz karşısında önemli avantaja sahibiz. Çarşamba günü oynayacağımız zorlu maçta üstünlüğümüzü koruyarak, tur atlayan taraf olmak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ve gülen taraf biz oluruz." diye konuştu.

Kazancıoğlu, rakiplerinden kesinlikle korkmadıklarını ve çekinmediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Medipol Başakşehir, Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamladı. Çok güçlü ve iyi oyunculara sahip. Bizim de çok iyi oyuncularımız var. Neler yapabileceklerini ilk maçta rakibimiz karşısında aldığımız 3-1'lik skorla gösterdiler. Rakibimizden kesinlikle çekinmiyor ve korkmuyoruz. İstanbul'da yaşayan Giresunlu hemşehrilerimizin de verecekleri destekle Medipol Başakşehir karşısında turu geçecek skoru elde edeceğimize inanıyoruz."