İZMİR (AA) - Altınordu ile Fenerbahçe arasında yapılacak özel maçta iki takımın taraftarları karşılaşmayı yan yana izleyecek.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile Spor Toto Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe, İzmir'de 27 Temmuz Cuma günü oynanacak özel maçta karşı karşıya gelecek. Müsabakayı iki takım taraftarları aynı tribünden izleyerek örnek bir uygulamaya imza atacak.

İki takım taraftarının maçı aynı tribünde izleyebilmeleri için İzmir Emniyet Müdürlüğünden gerekli izinlerin alındı. Tribün düzenlenmesi buna göre yapıldı.

Bornova Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçın biletleri, maraton ve kapalı tribün 75, kale arkaları 50, VIP tribün ise 150 liradan satışa çıkarıldı. Fenerbahçe taraftarı, önceliği Altınordu taraftarına ait olan kapalı tribün biletlerini yarın saat 20.00'den sonra alabilecek.

Altınordu taraftarı, 250 liradan satışa sunulan sezonluk kapalı tribün kombine kartlarını almaları halinde Fenerbahçe maçına ekstra ücret ödemeden girebilecek.