Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ın kura çekimine eşlik ettiği turnuvada uluslararası masa tenisi hakemleri Mehmet Salih Şekeröz, Ertuğrul Şimşek ve Antrenör Şervan Başcı görev aldılar.

Turnuvada birinciliği Stj. Av. Fatih Alp Eren elde ederken ikinciliği Stj. Av. Mikail Bülbül, üçüncülüğü Av. Tayyiphan Ünsal ve dördüncülüğü Av. Ahmet Alp Elbek aldı. Turnuvada Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün ve komisyon üyeleri Av. Sevda Sevilmiş ve Av. Emin Coşkun da yer aldılar.

Spor Komisyonu Üyesi Av. Alparslan Uçman, destekleri için Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özcan Delihasan’a, turnuvaya ev sahipliği yapan Adana Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü Muzaffer Çintimar nezdinde tüm kurum çalışanlarına ve 22. Dönem Adana Milletvekili Kemal Sağ nezdinde Çiltar MTİ Spor Kulübü çalışanlarına şükranlarını iletti. Av. Uçman, uluslararası ve ulusal masa tenisi turnuvalarında her geçen gün adından söz ettiren Adana’ya yeni bir turnuva kazandıran Baronun etkinliklerinin daha geniş katılımlarla geleneksel olarak devam edeceğine dair inancını paylaştı.