Giresun Süper Amatör Küme'de oynanan Keşap Belediyespor-Bulancak İhsaniye Gençlikspor maçı konuk ekibinin 2- 1'lik üstünlüğüyle devam ederken çıkan olaylar sonucunda hakem Keşap Belediyesporlu 9 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Giresun Keşap'ta oynanan ve düşecek takımı belirleyecek olan Süper Amatör Küme maçında Keşap Belediyespor ile Bulancak İhsaniye Gençlikspor takımları karşı karşıya geldi. Osman'ın 61.dakikada attığı gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçen Keşap Belediyespor, rakibinin 90+4'te attığı gole engel olamadı. Beraberlik golünden sonra çıkan tartışmalarda hakem Ulaş Birleş, Keşap Belediyespor'dan Abdullah'a kırmızı kart gösterdi. Golün ardından tekrar başlayan müsabakanın 90+8'inci dakikasında Bulancak İhsaniye Gençlikspor'dan Tugay, takımını öne geçiren golü attı. Konuk ekibin futbolcuları bu gole çok sevinince olaylar yeniden başladı.

İhsaniye Gençliksporlu oyuncuların sevinç gösterilerine tepki gösteren Keşap Belediyesporlular rakip oyunculara saldırdı. Birbirine giren oyuncuları ayırmak için polis ve yöneticiler büyük çaba sarf ederken, olaylar 15 dakika sonra yatıştırılabildi. Olayların ardından hakem Ulaş Birleş, Keşap Belediyespor'dan Ali, Uğur, Osman, Özcan, Bahadır, Gökhan, Aşkın, Alaaddin ile İhsaniye Gençlikspor'dan ise Şafak ve Samet'e kırmızı kart gösterdi. Kurallar gereği maç oynanamayacağı için soyunma odasına giden hakemin ardından tartışmalar devam etti.

Giresun Amatör Spor Kulüpler Federasyonu, Bulancak İhsaniye Gençlikspor'u 3-0 hükmen galip olarak ilan ederken, Keşap Belediyespor'un da üç puanının silinmesinin gündemde olduğu belirtildi.


Vatan