İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2018 Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkeklerde gümüş madalya kazanan 4x100 metre bayrak takımı sporcuları ile kadınlar 5 bin metrede bronz madalya alan Yasemin Can'ı tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen şampiyonanın son gününde madalya elde eden milli sporcular için yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 4x100 metre finalinde gümüş madalya kazanarak göğsümüzü kabartan milli sporcularımız Emre Zafer Barnes, Jak Ali Harvey, Yiğitcan Hekimoğlu ve Ramil Guliyev'i gönülden kutluyorum. Bu tarihi başarının atletizme gönül veren gençlerimiz için büyük bir motive kaynağı olacağına ve gelecek nesiller için çok kıymetli bir referans olacağına inanıyorum. Aynı şampiyonada 5 bin metrede bronz madalya kazanarak ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran Yasemin Can'ı da gönülden kutluyorum. Çalışmanın, inanmanın ve başarıya odaklanmanın en güzel örneklerini sergileyen milli sporcularımızın, gelecek organizasyonlarda da büyük başarılara imza atacaklarına inancım tamdır. Bu önemli başarılardan dolayı başta sporcular olmak üzere, teknik kadroyu ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum."