BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok, teknik direktör Giray Bulak ile resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Remzi Boncuk, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, iyi bir ikinci yarı diledi.

Boncuk, "Hocamıza Balıkesirspor'a 'hoş geldin' diyor ve başarılar diliyorum. İnşallah başarılı bir ikinci yarı geçirir ve mutlu bir şekilde sezonu tamamlamış oluruz. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Giray Bulak da Balıkesirspor'a Süper Lig sevinci yaşatmak için Balıkesir'e geldiğini söyledi.

Lige verilen arada Antalya kampının verimli geçtiğini dile getiren Bulak, şöyle konuştu:

"Kulübümüze, camiamıza, şehrimize, bizlere hayırlı olsun. Başkanımızın bana teklifi olduğunda doğrusu çok memnun oldum. Çünkü aşağı yukarı bildiğim bir yöre. Süper Lig'den tanıdığım, bu sezon da 1. Lig'de ilk maçımızı oynadığımız ve analizini derinlemesine yaptığım bir takım. Dolayısıyla hem şehri hem oyuncuları, hem de kulüp yapısını tanıyorum. Ben insanları yoran bir yapıya sahip değilim. Hep kulüpçü yanım ağır bastı. Daha önce yaşanmış olan Süper Lig sevincini tekrar yaşamak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. İnşallah hep beraber el birliğiyle bunu başarırız."

Bulak, sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakılan ve 9 haftadır takımdan ayrı olan Okan Alkan ve Burak Çalık ile ilgilenerek, bu iki futbolcuyu kısa sürede hazır hale getireceklerini ifade etti.

Her hocanın transfer isteyeceğine de değinen Bulak, "Ama biz şunu biliyoruz ki elimizdeki kadroyla devam edeceğiz. Onlara yoğunlaşacağız. Kaybolan dinamikleri hareket geçireceğiz. Sonuçta elimizde iyi bir kadro var. Biz kendi kadromuzun bize çok şey verebileceğini biliyoruz." dedi.

Giray Bulak, daha sonra resmi sözleşmeyi imzaladı.