BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 8 Nisan Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarına devam ediyor.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen gözetiminde gerçekleştirilen çalışma 1 saat 15 dakika sürdü.

Fransız çalıştırıcı, antrenman öncesi saha ortasında bir süre oyuncularıyla görüşme yaptı.

Oyuncularına Kasımpaşa maçının kendileri için önemine dikkati çeken Le Guen, "Kazanmamız gereken bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçta tüm performansımızı sahaya koyabilecek bir hale gelmeliyiz. Elinizden gelen en büyük çabayı sarf etmenizi istiyorum." dedi.

Isınma koşularıyla başlayan, koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda 6'ya 3 kontrol pas oyunu ve 4'er kişilik gruplar halinde süreli tempolu koşularla sona erdi.

Arka adalesinde birinci derece ödem olan John Bostock takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışırken, bu oyuncunun perşembe ya da cuma günü antrenmana çıkabileceği bildirildi.

Kaleci antrenörü Christian Mas'ın babasının rahatsızlığı nedeniyle ülkesi Fransa'ya gitmesi nedeniyle kalecilerin altyapı antrenörü Koray Tanrıverdi eşliğinde çalıştığı belirtildi.


- Jorquera alkışlarla döndü


Öte yandan ligin 15. haftasında Fenerbahçe maçında sakatlanan ve 4 aydır takımdan ayrı kalan Şilili orta saha oyuncusu Jorquera takımla birlikte çalışmaya çıktı.

Sakatlığı nedeniyle sezonun ikinci yarısı için lisansı çıkarılmayan Şilili oyuncu, antrenman sahasına girişinde teknik heyet ve oyuncular tarafından alkışlandı. Jorquera'nın çalışma süresince neşeli olduğu gözlendi.

Bursaspor, yarınki antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edecek.