BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 13 Mayıs Pazar günü sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman ısınma koşularıyla başladı.

Antrenman, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Bursaspor'da, geçen hafta Fenerbahçe ile oynan karşılaşmada sakatlık geçirerek maçı tamamlayamayan Badu ve Barış Yardımcı'nın sezonu kapattıkları bildirildi.

Badu'nun iç yan bağındaki esnemeden dolayı, Yardımcı'nın ise ileri derece kemik ödemi oluşması nedeniyle sezonu kapattıkları belirtildi. Her iki oyuncunun da kalan Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Yeşil-beyazlılarda yine Fenerbahçe maçında sakatlık yaşayan Kembo'nun da sol alt adalesinde darbeye bağlı ödem tespit edildiği kaydedildi. Bugün salonda çalışan Kembo'nun Trabzonspor'a karşı forma giyip giyemeyeceğinin maç günü belli olacağı öğrenildi.

Bu arada, Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle sezonun geri kalan 2 haftasında forma giyemeyecek olan Titi'nin ise özel izinle ülkesi Brezilya'ya gittiği bildirildi.

Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam edecek.