BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, forma göğüs sponsorluğu için Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ile anlaştı.

Forma göğüs sponsorluğu anlaşması, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ın katılımıyla Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde imzalandı.

Belediye başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, çok hayırlı bir anlaşma için bir araya geldiklerini belirterek, "Bu sponsorluk bizim Bursaspor'a olan sevgimizin bir nişanesidir." dedi.

Forma sporsorluğu için başka bir talip olması durumunda haklarından feragat edecekerini aktaran Aktaş, "Tabii bu feragat maddi olmayacak. Sadece formadaki yerimizden feragat edeceğiz. Biz belediyeciyiz. Belediye ile ilgili işlerimizi en iyi şekilde yapma derdindeyiz. Bursaspor'u yönetmeye talip olanlara destek vermek de boynumuzun borcu." ifadelerini kullandı.

Yapılan anlaşmanın bedelinin 3 milyon lira olduğunu anlatan Aktaş, "Formanın sırt kısmı ile ilgili de birkaç görüşme var. Ben de destek olmaya çalıştım. O da sonuçlanırsa, Fenerbahçe maçında hem göğüs hem de sırt sponsoruyla güzel bir şekilde Bursa'nın değerlerini tüm Türkiye'ye canlı yayında sergileyeceğiz. Bütün arzumuz bu. Hayırlı olmasını ama özellikle de uğur getirmesini temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Aktaş, Bursaspor sevgisi taşıyan herkesin yapabileceği bir şeyler olduğuna inandığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Teknik heyete, futbolculara, yönetim kurulumuza kolaylıklar diliyorum. İşlerimizi yaparken, bir yandan da heyecanla Bursaspor'u takip edeceğiz. Artık birlik olma, sahip çıkma zamanıdır. Böyle zor bir zamanda böyle güzel bir projeye destek olmak, bizim için onur ve şereftir. Başkanımıza ve yönetimimize yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum."

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun hayırlara vesile olmasını da temenni eden Aktaş, "Bursaspor'umuz için sezonun başarılarla dolu olmasını arzu ediyoruz. İnşallah takımımızı yalnız bırakmak istemiyoruz ve orada yerimizi alacağız. Heyecanlıyız. Gönül, sezona sahamızda başlamayı arzu ederdi ancak lig uzun bir maraton. Sahamızda oynayacağımız çok maçımız olacak." diye konuştu.


- Ay: "Herkesi destek olmaya bekliyoruz"


Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeni sezon için formalarına çorap, şort ve koldan sonra göğüs reklamını da almış olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Verdiği destek nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür eden Ay, "Kendileri her zaman bizim yanımızdaydı, bugün de öyle. Bütün sanayicilerimize örnek olduğu için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Herkesi destek olmaya bekliyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçirir ve başarılı oluruz. Artık biz de sıkıntı çekmek istemiyoruz. Gereken neyse el birliğiyle yapıyoruz. Daha da iyi olacağını ümit ediyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Aktaş ve Ay, sponsorluk anlaşmasına imza attı.