DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da yönetim kurulu, olağan genel kurul kararı aldı.

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek, Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, çok zor şartlar altında devraldıkları görevlerinde bayrağı yere düşürmeden, sezonu ligde kalarak tamamladıklarını belirtti.


- ''Destek veren olmadı"


Görev süresi boyunca kendilerine destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a, teknik direktör Fatih Tekke ve ekibine, futbolculara ve taraftarlara teşekkür eden Üstek, şunları söyledi:

"Aldığımız bayrağı düşürmeden bizden sonra gelecek arkadaşlara teslim edeceğiz. Ligin sonunu getirdik ama gelin bir de bize sorun. Çok büyük zorluklar altında bu ligi bitirebildik. Şehrimizdeki iş adamlarımızdan, sanayicilerimizden tek kuruş para alamadık, destek veren olmadı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, bizi başından sonuna kadar destekledi. Son iki ayda o da dedi ki 'bizden de buraya kadar, yapabileceklerim bu' dedi. En son 2 milyon lira paraya acil ihtiyaç vardı. Yönetim kurulumuzun desteği ile ödendi. Artık tıkanıyorsunuz. Onun için biz oturduk, yeni dönemde devam etmeme yönünde karar aldık."


- "Emeklerimiz boşa gitmesin"


Yönetim olarak 27 Mayıs'ta genel kurul yapma kararı aldıklarını, ilk toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 3 Haziran'da gerçekleştirileceğini açıklayan Üstek, "Olağan genel kurula gideceğiz. İnşallah hayırlı bir ekip gelir. Kaldığı yerden bayrağı onlar taşırlar. Göreve kim gelirse gelsin her türlü maddi ve manevi destekte bulunacağım. Çünkü biz bu kulübe çok büyük emek verdik. Emeklerimiz boşa gitmesin." diye konuştu.