İSTANBUL (AA) - Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-0 yenildikleri derbi maçta kötü bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Hırvat teknik adam, Beşiktaş'ın daha iyi oynadığını belirterek, "Benim takımım iyi oynamadı. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Hak ettikleri 3 puanı aldılar." dedi.

Igor Tudor, oyuncularının atmosferden etkilendiğini aktararak, "Bugün kendimiz değildik. Kaybedebilirsin, kazanabilirsin ama mutlaka kendin olman lazım. Kendin gibi oynaman lazım. Bugün Galatasaray gibi oynamadık. Oyuncularımın atmosferden etkilendiğini gördüm, bu hoşuma gitmedi. Bugün ana nokta, kendimiz gibi oynayamamamızdı. Bugün çıkıp bildiğimiz oyunu oynamamız gerekiyordu. Benim en çok canımı yakan nokta bu. Tanıdığım Galatasaray bugün sahada yoktu." diye konuştu.

Hırvat teknik adam, Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş ile oynadıkları maçlarda galip gelememelerine yönelik bir soru üzerine, "Bu 4 önemli maçta 11 puan kaybı hoş değil. Medipol Başakşehir maçını biraz açık oynadık, kaybettik. Bugün biraz daha kapalı oynadık, yine kaybettik." şeklinde görüş belirtti.

Karşılaşmanın 85. dakikasında Jason Denayer'in yerine Martin Linnes'i oyuna almasıyla ilgili soruya, "Gol atmak istiyordum o yüzen böyle bir değişiklik yaptım." karşılığını veren Tudor, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası basın mensuplarına yönelik eleştirileriyle ilgili de "Herhangi bir pişmanlık duymuyorum. Söylediğim sözlerin arkasındayım." ifadelerini kullandı.

Hırvat teknik adam, Yasin Öztekin'i ilk 11'de tercih etmemesi konusunda ise "Bugün maça çıktığımız ilk 11, benim düşündüğüm en iyi 11'di. O yüzden böyle bir tercih yaptım." değerlendirmesinde bulundu.