MALATYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "Şu an elimizdeki futbolcularla iyi sonuçlar alabilecek durumdayız." dedi.

Sarı-siyahlı ekip, Süper Lig'in ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Erol Bulut, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takıma geç katılan transferlerinin ve sakatlıktan çıkan oyuncularının olduğunu söyledi.

Yeni transferlerden Guilherme'nin hazır sayıldığını, Donald'ın ise biraz geride olduğunu dile getiren Bulut, "Sakatlığı bulunanlar var. Onlar da 4-5 hafta sonra bizimle olacak. Onun dışında yeni gelen Erkan Kaş hazır değil, onun da 4-5 haftaya ihtiyacı var." diye konuştu.

Bulut, milli maç arasından sonra takımın hazır hale geleceğini aktararak, "Eksik olan arkadaşlarımız arasında sakatlıktan yeni çıkanlar da var. Ahmet Ildiz, Adem Büyük ve Rahman Buğra Çağıran da 10 gündür bizimle çalışıyor. Onların eksiği çok fazla değil. Onlar da bizimle Göztepe maçında olacak." ifadelerini kullandı.

Eksikler tamamlandığında iyi bir takım olacaklarını kaydeden Bulut, şöyle konuştu:

"Tüm arkadaşlarımız yüzde 100 aramızda olduğunda farklı bir Yeni Malatyaspor'u seyredeceğiz. Şu anda sonuna kadar mücadele eden bir takım olacak. Şu an elimizdeki futbolcularla iyi sonuçlar alabilecek durumdayız. En iyisini yapacağız."


- Antrenman


Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike ile kaleci Fabien Ceddy Farnolle'nin yanı sıra sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen forvet Eren Tozlu katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, daha sonra ikili olarak çalışma yaptı.

Takım bulmak için birkaç günlüğüne kentten ayrılan ancak anlaşma sağlayamadığı için geri dönen Nacer Barazite ise takımdan ayrı çalıştı.