ERZURUM (AA) - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, takımın play-off'a kalmasını büyük sevinçle karşıladıklarını vurgulayarak Erzurumspor'u Süper Lig'e taşıyacaklarını belirtti.

Sekmen, yaptığı yazılı açıklamada, Süper Lig hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerine işaret etti.

Türkiye'de eşine ender rastlanan taraftara ve büyük bir camiaya sahip olduklarını aktaran Sekmen, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 4 yılda 3. Lig'den Spor Toto 1. Lig'e yükseldi. Şehrimizin spor tarihine başarılar katarak kısa sürede bu noktaya geldik. Altınordu maçından da alnımızın akıyla çıkarak Süper Lig için play-off oynamaya hak kazandık." ifadesinde bulundu.

"İnşallah play-off'tan da çıkarak Erzurumspor'u Süper Lig'e taşıyacağız." değerlendirmesinde bulunan Sekmen, şunları kaydetti.

"Bize bu sevinci yaşatan Erzurumspor'un aslan yürekli futbolcularına, teknik heyetimize, taraftarlarımıza, kulüp başkanımız Mevlüt Doğan kardeşimize, yönetim kuruluna ve camiamızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Bizleri her daim destekleyen, her türlü olumsuz koşullarda, yağmurda, karda, soğukta ve her maçta 90 dakika boyunca bu şehrin sevdası ve tutkusu olan Erzurumspor'a gönül veren tüm taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah nasip ederse rüya şehrin şampiyon takımını el birliğiyle Süper Lig'e çıkaracağız. Dört yıldır bu hedefe konsantre olan ve başarı üstüne başarı elde eden güçlü bir takımımız var. İnandık ve başaracağız."