TOKAT (AA) - Tokat'ta buluşan eski milli futbolcular, kentin protokol üyeleriyle gösteri maçı yaptı.

TFF 2. Lig takımlarından Tokatspor'un 2018-2019 futbol sezonunu açmasının ardından eski milli futbolcular ile şehrin protokol üyeleri maç yapmak için Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda bir araya geldi.

Bordo takımda, Tokatspor'un kalecisi Nailcan Tütüncü, eski milli futbolcular Ahmet Dursun, Nihat Kahveci, Faruk Atalay, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, Tokatspor yöneticilerinden Ender Demirtaş, Veysel Sansar, Taşkın Asan, Semih Santer ve 48. Piyade Alay Komutanı Albay Rıfat Döngel yer aldı.

Beyaz takımda ise Tokatspor'un kalecilerinden Mikail, eski milli futbolcular Tümer Metin, Hakan Ünsal, Hamit Altıntop, Tuncay Şanlı, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Turhan, Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'nın yanı sıra Tokatspor yöneticilerinden Ümit İşeri, Yavuz Konyar, Bilal Dinç sahaya çıktı.

İki takımın kıyasıya mücadele ettiği gösteri maçı 6-6 bitti.

Maç öncesi "Okullu Okulsuz Okuyoruz" projesi kapsamında eski milli futbolcular ile çocuklar sahada 10 dakika kitap okudu.