MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Demir Grup Sivasspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, galibiyet serisi yakalayıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 19. haftasında sahalarında oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Demir Grup Sivasspor maçında çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Karşılaşmada her iki takımın da iyi oynadığını aktaran Gündüz, "Keyifli bir maç oldu. Her iki takımın da forvetleri şanssızdı ancak kazanan taraf biz olduk. Futbolcularımızı özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Demir Grup Sivasspor maçını kazandığımız için mutluyuz. Galibiyet serisi yakalayıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.'' şeklinde konuştu.

Gündüz, daha önce Demir Grup Sivasspor'a karşı oynadıkları maçlarda şanssızlıklar yaşadıklarını dile getirerek, bu şanssızlığa 1-0 galip geldikleri karşılaşmayla son verdikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Demir Grup Sivasspor galibiyetiyle puanlarını 26'ya yükselttiklerini hatırlatan Gündüz, "Çok şükür iyi durumdayız. Önümüzdeki hafta deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacağız. İnşallah o maça da en iyi şekilde hazırlanacağız. Antalyaspor maçından da en az 1 puanla dönmeyi hedefliyoruz." değerledirmesinde bulundu.

Erdal Gündüz, Fransa'nın Olympique Marsilya takımından Brezilyalı stoper Matheus Doria Macedo'yu kiraladıklarını hatırlatarak, transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.