MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Fabien Farnolle ile sol kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 7 Ekim Pazar günü Demir Grup Sivasspor'u konuk edecekleri maçta galip gelmek istediklerini söyledi.

Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde sürdüren Malatya ekibinin futbolcuları Farnolle ile Mustafa, idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Farnolle, deplasmanda oynadıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasında takım arkadaşları gibi gerekeni yaptığını belirterek, dış sahada aldıkları 1 puanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Bu sezon takım olarak iyi gittiklerini aktaran Farnolle, "Ligi en yüksek yerde bitirmek için çalışıyoruz. Ligi geçen yıl bitirdiğimiz yerin daha üstünde tamamlamak istiyoruz. Sivas karşısında hedefimiz 3 puan almak. Bu maç önemli, derbi niteliğinde. İyi hazırlanarak, karşılaşmadan 3 puan almayı düşünüyoruz." diye konuştu.


- Mustafa Eskihellaç: "Sahamızda ligin en iyi takımlarından biriyiz"


Mustafa Eskihellaç, Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyme şansı bulduğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

Geçmişte Evkur Yeni Malatyaspor'da forma giymenin kendisi için hayal olduğunu ifade eden Mustafa Eskihellaç, şunları kaydetti:

"Burada olmaktan mutluyum. Kendimi geliştirerek, sürekli forma giymek istiyorum. Bu yıl ligde takımlar arasındaki puan farkı az. Sahamızda ligin en iyi takımlarından biri olduğumuzu düşünüyorum. Bizim için her maç zor elbette. Demir Grup Sivasspor maçını kazanarak yukarılara çıkacağız."